Λογισμικό Εστία

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus
powered by social2s

Η Bee Group AE ανέπτυξε το εξειδικευμένο πληροφοριακό σύστημα «Εστία» το οποίο απευθύνεται σε όλες τις Κοινωνικές Συμπράξεις οι οποίες έχουν αναπτύξει κοινωνικές δομές για την αντιμετώπιση της φτώχειας.

Το πληροφοριακό σύστημα λειτουργεί σε επίπεδο Περιοχής Δράσης και καλύπτει όλες τις δομές που δημιουργούνται στην εκάστοτε περιοχή. Η καταγραφή της λειτουργίας των δομών είναι ενιαία για όλη την περιοχή και τα στελέχη των δομών έχουν πρόσβαση από τις δομές τις οποίες στελεχώνουν.

Για το σκοπό αυτό το πληροφοριακό σύστημα λειτουργεί στο περιβάλλον του Internet, ώστε τα στελέχη των δομών αλλά και οι εποπτεύουσες αρχές, να μπορούν να έχουν πρόσβαση, εύκολα και από παντού, χωρίς τη χρήση εξειδικευμένων προγραμμάτων.

Το πληροφοριακό σύστημα έχει αρθρωτή δομή και προσαρμόζεται ανάλογα με τις δομές που θα αναπτυχθούν στις περιοχές δράσης. Στο κέντρο υπάρχει η κεντρική εφαρμογή διαχείρισης και πάνω σε αυτή κουμπώνουν οι αντίστοιχες εφαρμογές των δομών, πχ Κοινωνικό Παντοπωλείο, υπνωτήριο κλπ.

Πελάτες: Ανθρωπομάνια - Δήμος Λάρισας, Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας – Δήμος Χαλκίδας, ΣΟΦΨΙ - Δήμος Σερρών, Διάσταση - Δήμος Αγρινίου, Άρσις – Δήμος Θεσσαλονίκης, Πνοή – Δήμος Καβάλας, ΔΡΑΣΕ – Δήμος Παλλήνης, ΔΡΑΣΕ – Δήμος Αγ. Παρασκευής, Φάρος Ελπίδας – Δήμος Κηφισιάς Συνειρμός – Δήμος Τρικάλων, ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΜΚΕ - Δήμος Πάτρα, ΠΟΡΕΙΑ - Χαλάνδρι, ΕΠΕΚΣΑ - Γλυφάδα, ΕΠΕΚΣΑ - Μεταμόρφωση-Φιλαδέλφεια-Ηράκλειο-Λυκόβρυση-Πεύκη, ΑΡΣΙΣ - Δήμος Παύλου Μελά, ΦΕΨΥ - Δήμος Λαμίας, Φιλόπτωχο Ταμείο Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Δήμος Ευρώτα.