Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Επιλογής Αναδόχου

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: 1.4.Β/13:«ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΟΜΗΜΕΝΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ, ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ»

Ανακοινώνουμε ότι η εταιρία ΒΕΕ GROUP A.E. προκηρύσσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κριτήριο Ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα οικονομική προσφορά με σκοπό την ανάθεση σύμβασης παροχής υπηρεσιών μέρους του έργου με τίτλο: 1.4.Β/13:«ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΟΜΗΜΕΝΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ, ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ»

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Αντικείμενο της προτεινόμενης δράσης είναι η παραγωγή και εκπομπή 140 ραδιοφωνικών εκπομπών με θεματολογία που αφορά άμεσα στους μετανάστες, αλλά και η συμμετοχή μεταναστευτικών κοινοτήτων στις ραδιοφωνικές εκπομπές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης της δράσης, διάρκειας τριάντα (30) λεπτών σε απογευματινή ώρα, με την ενεργό συμμετοχή εκπροσώπων των μεταναστευτικών κοινοτήτων, ενώ θα έχει προηγηθεί εκπαίδευση σε θέματα ραδιοφωνίας.

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: Ο συνολικός προϋπολογισμός για το έργο ανέρχεται στο ποσό των 59.000,00€ (πλέον ΦΠΑ 23%), ήτοι 72.570,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α(23%).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν ραδιοφωνικοί σταθμοί που εκπέμπουν νομίμως και θα εξασφαλίζουν, όσο το δυνατόν μεγαλύτερης, γεωγραφικής κάλυψης και εμβέλειας, ώστε να ωφεληθούν από το έργο περισσότεροι υπήκοοι τρίτων χωρών, που διαμένουν στη χώρα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει οι υποψήφιοι ραδιοφωνικοί σταθμοί να εξασφαλίζουν υψηλή ακροαματικότητα στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

ΤΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Αθήνα - Θεσσαλονίκη

ΓΛΩΣΣΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: 19 Φεβρουαρίου 2015, ήμερα Πέμπτη και ώρα 13:00μ.μ. στα Γραφεία της ΒΕΕ GROUP A.E. , στην οδό Παλαιολόγου 19, 5ος όροφος, 41223, Λάρισα. Προσφορές που θα κατατεθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα λογίζονται ως εκπρόθεσμες και απορρίπτονται ως απαράδεκτες.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015, είτε στα Γραφεία της ΒΕΕ GROUP A.E., Παλαιολόγου 19, 5ος όροφος, 41223, Λάρισα, τηλ: 2410-55045, fax: 2410-550333, είτε ηλεκτρονικά μέσω του email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Πληροφορίες: κα Μεσημέρη Φαίη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Πέμπτη, 19/02/2015 & ώρα 14:00μ.μ.

Για την ΒΕΕ GROUP A.E.
Πιτσούλης Νικόλαος
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Για να κατεβάστε το αρχείο της προκήρυξης πατήστε εδώ.